Αυξήστε τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος
15/11/2017
Κατάψυξη Ωαρίων
05/09/2018
Εμφάνιση Όλων

Institute of Life IASO

Το Institute of Life IASO, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, δημιουργήθηκε μέσα στο “ΙΑΣΩ”, την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε με σκοπό να κάνει πράξη την πρώτη και πιο σημαντική μας αποστολή: να υποδεχτεί υπογόνιμα ζευγάρια και να τους προσφέρει τη μεγάλη χαρά να γίνουν γονείς, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε στο Institute of Life IASO, θα διαπιστώσετε ότι η πιστοποιημένη πρωτοποριακή μας μονάδα έχει ως κύριο άξονα να προσφέρει υψηλή φροντίδα στους ασθενείς της. Με μοντέρνες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, άνετους χώρους και ένα καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα που εξασφαλίζει άριστες εργαστηριακές συνθήκες.

Το σύστημα διαχείρισης RI Witness, το οποίο παρακολουθεί και καταγράφει τα δείγματα των ασθενών σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλίδα, προσφέροντας σιγουριά στους ασθενείς μας.

Η επιστημονική μας ομάδα, αποτελούμενη από κορυφαίους εξειδικευμένους συνεργάτες και συνιδρυτές της μονάδος (Παναγιώτης Ψαθάς,  Iωάννης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Πολύζος, Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, Κωνσταντίνος Κωσταράς, Στέφανος Χανδακάς, Στυλιανός Γρηγοράκης, Γιώργος Κοντόπουλος, Θωμάς Προκοπάκης, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος,  Ευάγγελος Δεδούλης), και από την ομάδα εμβρυολόγων υπό την καθοδήγηση του Έρωτα Νικητού, καθώς και της Βάνιας Καλλέργη, της Κρίστη Αγαπητού και της Δώρας Μποτζάκη, είναι πλήρως αφοσιωμένες στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, επιλέγοντας σχολαστικά την καλύτερη θεραπεία που τους ταιριάζει.

Υπό την εποπτεία της Dr. Gloria Calderon, της κορυφαίας εμβρυολόγου του μεγαλύτερου παγκοσμίως κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης “IVI” νιώθουμε απόλυτα σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα: να αποτελούμε ένα Κέντρο Αναπαραγωγής, που θα είναι σημείο αναφοράς για ζευγάρια από όλη την Ευρώπη.

Υπηρεσίες

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Οι ολοκληρωμένες θεραπείες μας είναι προσεκτικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά και εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε θαύματα. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε τη φύση να ακολουθήσει το δρόμο της, όταν δεν μπορεί να το κάνει από μόνη της.

 • Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF)
 • Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI)
 • Δωρεά Ωαρίων
 • Δωρεά Σπέρματος
 • Παρένθετη Μητρότητα
 • Διατήρηση Γονιμότητας
Θεραπείες
 • Mικρογονιμοποίηση (ICSI)
 • Κατάψυξη Ωαρίων
 • Μαγνητικός Διαχωρισμός Σπερματοζωαρίων (MACS)
 • Time-lapse
 • Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD)
 • Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGS)
 • Προηγμένος Γονιδιακός Έλεγχος
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.iolife.eu
————————————————-

Dr. Παναγιώτης Θ. Πολύζος

Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος

Ειδικός Αναπαραγωγής

Μέλος του Institute of Life – Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο Μαιευτήριο Ιασώ

Website: www.drpolyzos.gr

Facebook: www.facebook.com/drpolyzos

Dr. Πολύζος
Dr. Πολύζος
Ο Παναγιώτης Πολύζος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών. Ως Επιμελητής του Τμ. Ανθρώπινης Αναπαραγωγής στο Hammersmith University Hospital-Λονδίνου με τον διάσημο Prof. Lord Robert Winston, ειδικεύτηκε στην εξωσωματική γονιμοποίηση, σε θέματα γονιμότητας & στη λαπαροσκοπική-υστεροσκοπική χειρουργική. Διετέλεσε Ειδικός Επιμελητής του Kings College Hospital-Λονδίνου στο Fetal Medicine Foundation με τον παγκοσμίου φήμης Prof. Kypros Nikolaides & εξειδικεύτηκε στην εμβρυομητρική ιατρική αποκτώντας ευρύτατη εμπειρία στη μαιευτική & γυν/κή υπερηχογραφία, στις διαγνωστικές επεμβάσεις (αμνιοπαρακέντηση, βιοψία τροφοβλάστης, λήψη εμβρυϊκού αίματος) & στη μαιευτική κυήσεων υψηλού κινδύνου (δίδυμη, τρίδυμη κύηση κ.λπ.). Σήμερα δραστηριοποιείται στην Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Ιασώ - Institute of Life & ως επιστημονικός συνεργάτης & σύμβουλος εμβρυομητρικής ιατρικής στο μαιευτήριο Ιασώ.