Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Ο Γυναικολόγος Μαιευτήρας Παναγιώτης Πολύζος δραστηριοποιείται στο Institute of Life και στην Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Ιασώ.

Πλήρες Βιογραφικό Ιατρού
Institute of Life IASO

Ο Παναγιώτης Πολύζος αποτελεί ιδρυτικό μέλος του Institute of Life IASO.

Το Institute of Life IASO, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, δημιουργήθηκε μέσα στο “ΙΑΣΩ”, την κορυφαία Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε με σκοπό να κάνει πράξη την πρώτη και πιο σημαντική μας αποστολή: να υποδεχτεί υπογόνιμα ζευγάρια και να τους προσφέρει τη μεγάλη χαρά να γίνουν γονείς, διασφαλίζοντας παράλληλα υψηλά πρότυπα ασφάλειας.

 

Από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε στο Institute of Life IASO, θα διαπιστώσετε ότι η πιστοποιημένη πρωτοποριακή μας μονάδα έχει ως κύριο άξονα να προσφέρει υψηλή φροντίδα στους ασθενείς της. Με μοντέρνες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής, άνετους χώρους και ένα καινοτόμο σύστημα παρακολούθησης της ποιότητας του αέρα που εξασφαλίζει άριστες εργαστηριακές συνθήκες.

 

Το σύστημα διαχείρισης RI Witness, το οποίο παρακολουθεί και καταγράφει τα δείγματα των ασθενών σε κάθε βήμα της διαδικασίας υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, λειτουργεί ως ασφαλιστική δικλίδα, προσφέροντας σιγουριά στους ασθενείς μας.

Η επιστημονική μας ομάδα, αποτελούμενη από κορυφαίους εξειδικευμένους συνεργάτες και συνιδρυτές της μονάδος (Παναγιώτης Ψαθάς,  Iωάννης Βασιλόπουλος, Παναγιώτης Πολύζος, Ιωάννης Ζερβομανωλάκης, Κωνσταντίνος Κωσταράς, Στέφανος Χανδακάς, Στυλιανός Γρηγοράκης, Γιώργος Κοντόπουλος, Θωμάς Προκοπάκης, Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος,  Ευάγγελος Δεδούλης), και από την ομάδα εμβρυολόγων υπό την καθοδήγηση του Έρωτα Νικητού, καθώς και της Βάνιας Καλλέργη, της Κρίστη Αγαπητού και της Δώρας Μποτζάκη, είναι πλήρως αφοσιωμένες στις ανάγκες του κάθε ζευγαριού, επιλέγοντας σχολαστικά την καλύτερη θεραπεία που τους ταιριάζει.

 

Υπό την εποπτεία της Dr. Gloria Calderon, της κορυφαίας εμβρυολόγου του μεγαλύτερου παγκοσμίως κέντρου εξωσωματικής γονιμοποίησης “IVI” νιώθουμε απόλυτα σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το όραμά μας πραγματικότητα: να αποτελούμε ένα Κέντρο Αναπαραγωγής, που θα είναι σημείο αναφοράς για ζευγάρια από όλη την Ευρώπη.

Υπηρεσίες

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Οι ολοκληρωμένες θεραπείες μας είναι προσεκτικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε ατόμου ξεχωριστά και εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε θαύματα. Το θέμα είναι να βοηθήσουμε τη φύση να ακολουθήσει το δρόμο της, όταν δεν μπορεί να το κάνει από μόνη της.

 • Εξωσωματική Γονιμοποίηση (IVF)
 • Ενδομήτρια Σπερματέγχυση (IUI)
 • Δωρεά Ωαρίων
 • Δωρεά Σπέρματος
 • Παρένθετη Μητρότητα
 • Διατήρηση Γονιμότητας

Θεραπείες

 • Mικρογονιμοποίηση (ICSI)
 • Κατάψυξη Ωαρίων
 • Μαγνητικός Διαχωρισμός Σπερματοζωαρίων (MACS)
 • Time-lapse
 • Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (PGD)
 • Προεμφυτευτικός Γενετικός Έλεγχος (PGS)
 • Προηγμένος Γονιδιακός Έλεγχος

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο www.iolife.eu

Διαβάστε Επίσης

Συνδυαστικά Αντισυλληπτικά Χάπια

Συνδυαστικά Αντισυλληπτικά Χάπια

Τι είναι; Τα συνδυαστικά αντισυλληπτικά χάπια, γνωστά και ως “το γυναικείο χάπι”, είναι σκευάσματα που περιέχουν οιστρογόνα και προγεστερόνη. Τα συνδυαστικά αντισυλληπτικά χάπια εμποδίζουν τις

Περισσότερα »
Εμμηνορρυσιακός κύκλος

Εμμηνορρυσιακός Κύκλος

Τι είναι φυσιολογικό και τι όχι; Ο εμμηνορρυσιακός  κύκλος  της κάθε γυναίκας μας λέει  πολλά για την υγεία τους, τη γονιμότητα και την διατήρηση της.

Περισσότερα »

Μίλησαν για τον γιατρό

pinelopi sanida
pinelopi sanida
2. Aρίλιος, 2022.
Είναι σπουδαίος γιατρός !
Rene L
Rene L
19. Iανουάριος, 2022.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΡΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΡΗ
15. Oκτώβριος, 2021.
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΕΓΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΕΓΑ
8. Φεβρουάριος, 2021.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
17. Φεβρουάριος, 2020.
Άριστος γιατρός. Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, πρόθυμος να ακούσει και να απαντήσει σε όλες τις απορίες. Σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο.
elpi moy
elpi moy
10. Φεβρουάριος, 2020.
Εξαιρετικός γιατρός, ιατρείο υψηλών προδιαγραφών, άριστο προσωπικό, επαγγελματική φροντίδα.
Εριεττα Κοντακου
Εριεττα Κοντακου
10. Φεβρουάριος, 2020.
Εξαιρετικός γιατρός. Πολύ καλή συνεργασία.
Gina Perimeni
Gina Perimeni
10. Φεβρουάριος, 2020.
ΑΡΙΣΤΑ 10 !!!
Efthymia Dedes
Efthymia Dedes
10. Φεβρουάριος, 2020.
My experience with Dr. Polyzos, and his staff was nothing but the best! All the way from the initial phone consultation, to my hospital release. Upon meeting him, he was not only extremely knowledgeable and professional, but just as gracious, reassuring and answered all of my questions and concerns. He is simply the best and he does an excellent job! I am renewed and forever thankful!
Christoforos Mpoutsis
Christoforos Mpoutsis
5. Δεκέμβριος, 2019.