Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Ο Γυναικολόγος Μαιευτήρας Παναγιώτης Πολύζος δραστηριοποιείται στο Institute of Life και στην Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Ιασώ.

Πλήρες Βιογραφικό Ιατρού

Τι είναι η κυκλοθυμία;

Είναι κοινό να έχετε εναλλαγές της διάθεσης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, εν μέρει λόγω των ορμονικών αλλαγών, που επηρεάζουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστών (χημικών αγγελιοφόρων του εγκεφάλου).

Ποια είναι τα βασικά συμπτώματα;

Η κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά σε αυτές τις αλλαγές. Μερικές έχουν ιδιαίτερα αυξημένη συναισθηματική φόρτιση απέναντι σε γεγονότα, είτε αυτά είναι καλά είτε όχι.

Άλλες αισθάνονται κατάθλιψη ή άγχος. Εάν έχετε αίσθημα θλίψης ή απελπισίας και αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε τις καθημερινές υποχρεώσεις σας, ή έχετε σκέψεις που μπορεί να βλάψουν τον εαυτό σας, καλέστε τον γιατρό σας και συζητήστε το ενδεχόμενο να συμβουλευτείτε ενάν ειδικό ψυχικής υγείας.

Ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για αντιμετώπιση;

Καλό είναι μόλις δείτε τα πρώτα συμπτώματα να επικοινωνήσετε άμεσα με τον γιατρό σας. Η θεραπεία συνήθως είναι ανάλογα την περίπτωση και ο γιατρός σας σίγουρα μπορεί να σας κατευθύνει ανάλογα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

πόνοι περιόδου

Πόνοι περιόδου

Τι είναι οι πόνοι περιόδου; Πολλές γυναίκες βιώνουν πόνο και ενόχληση κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Για τις περισσότερες, ο πόνος και το αίσθημα

Γυναικεία γονιμότητα: Γιατί μετράνε οι επιλογές του τρόπου ζωής

Εγκυμοσύνη 3ο τρίμηνο

Τι να περιμένετε όσο πλησιάζετε ολοένα και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της εγκυμοσύνης σας και στην υπέροχη εμπειρία της γέννησης του παιδιού σας! Το τρίτο

Μίλησαν για τον γιατρό

Κατερινα Καραγκιοζη
Κατερινα Καραγκιοζη
23. Μάρτιος, 2023.
Dr. Nina Markoutsaki
Dr. Nina Markoutsaki
7. Φεβρουάριος, 2023.
Εξαιρετικός γυναικολόγος,up to date με τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο του,ευπρόσιτος κι επεξηγηματικός.Ευγενέστατο και πρόθυμο στην εξυπηρέτηση,το team των συνεργατών του.
pinelopi sanida
pinelopi sanida
2. Aρίλιος, 2022.
Είναι σπουδαίος γιατρός !
Rene L
Rene L
19. Iανουάριος, 2022.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΡΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΡΗ
15. Oκτώβριος, 2021.
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΕΓΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΕΓΑ
8. Φεβρουάριος, 2021.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
17. Φεβρουάριος, 2020.
Άριστος γιατρός. Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, πρόθυμος να ακούσει και να απαντήσει σε όλες τις απορίες. Σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο.
elpi moy
elpi moy
10. Φεβρουάριος, 2020.
Εξαιρετικός γιατρός, ιατρείο υψηλών προδιαγραφών, άριστο προσωπικό, επαγγελματική φροντίδα.
Εριεττα Κοντακου
Εριεττα Κοντακου
10. Φεβρουάριος, 2020.
Εξαιρετικός γιατρός. Πολύ καλή συνεργασία.
Gina Perimeni
Gina Perimeni
10. Φεβρουάριος, 2020.
ΑΡΙΣΤΑ 10 !!!