Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Ο Γυναικολόγος Μαιευτήρας Παναγιώτης Πολύζος δραστηριοποιείται στο Institute of Life και στην Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Ιασώ.

Πλήρες Βιογραφικό Ιατρού

Ίσως. Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σύνδεση μεταξύ της κατανάλωσης καφεΐνης και της ικανότητας μιας γυναίκας να συλλάβει.

 

Οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι οι μέτριες ποσότητες καφεΐνης -περίπου 300 χιλιοστά του γραμμαρίου (mg) την ημέρα –δεν φαίνεται να επηρεάζουν τη γονιμότητα μιας γυναίκας. Μία μελέτη ωστόσο, έδειξε ότι 200 mg ή περισσότερα καφεΐνης την ημέρα, αυξάνουν τον κίνδυνο αποβολής.

 

Το Αμερικανικό Κογκρέσο των Μαιευτήρων και Γυναικολόγων λέει ότι λιγότερο από 200 mg καφεΐνης την ημέρα δεν φαίνεται να αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής, αλλά απαιτείται περισσότερη έρευνα υψηλότερες δόσεις.

 

Για να υπολογίσετε την κατανάλωση καφεΐνης όμως, θα πρέπει να γνωρίζετε και από ποιες άλλες πηγές  λαμβάνεται, όπως το τσάι, τα αναψυκτικά, ενεργειακά ποτά, σοκολάτα και παγωτό. Η καφεΐνη επίσης υπάρχει σε φυτικά προϊόντα και αναλγητικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων για τον πονοκέφαλο, το κρυολόγημα και την αλλεργία. Διαβάστε τις ετικέτες προσεκτικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

πόνοι περιόδου

Πόνοι περιόδου

Τι είναι οι πόνοι περιόδου; Πολλές γυναίκες βιώνουν πόνο και ενόχληση κατά τη διάρκεια της περιόδου τους. Για τις περισσότερες, ο πόνος και το αίσθημα

Συνδυαστικά Αντισυλληπτικά Χάπια

Συνδυαστικά Αντισυλληπτικά Χάπια

Τι είναι; Τα συνδυαστικά αντισυλληπτικά χάπια, γνωστά και ως “το γυναικείο χάπι”, είναι σκευάσματα που περιέχουν οιστρογόνα και προγεστερόνη. Τα συνδυαστικά αντισυλληπτικά χάπια εμποδίζουν τις

Μίλησαν για τον γιατρό

Κατερινα Καραγκιοζη
Κατερινα Καραγκιοζη
23. Μάρτιος, 2023.
Dr. Nina Markoutsaki
Dr. Nina Markoutsaki
7. Φεβρουάριος, 2023.
Εξαιρετικός γυναικολόγος,up to date με τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο του,ευπρόσιτος κι επεξηγηματικός.Ευγενέστατο και πρόθυμο στην εξυπηρέτηση,το team των συνεργατών του.
pinelopi sanida
pinelopi sanida
2. Aρίλιος, 2022.
Είναι σπουδαίος γιατρός !
Rene L
Rene L
19. Iανουάριος, 2022.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΡΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΡΗ
15. Oκτώβριος, 2021.
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΕΓΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΕΓΑ
8. Φεβρουάριος, 2021.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
17. Φεβρουάριος, 2020.
Άριστος γιατρός. Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, πρόθυμος να ακούσει και να απαντήσει σε όλες τις απορίες. Σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο.
elpi moy
elpi moy
10. Φεβρουάριος, 2020.
Εξαιρετικός γιατρός, ιατρείο υψηλών προδιαγραφών, άριστο προσωπικό, επαγγελματική φροντίδα.
Εριεττα Κοντακου
Εριεττα Κοντακου
10. Φεβρουάριος, 2020.
Εξαιρετικός γιατρός. Πολύ καλή συνεργασία.
Gina Perimeni
Gina Perimeni
10. Φεβρουάριος, 2020.
ΑΡΙΣΤΑ 10 !!!