Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Ο Γυναικολόγος Μαιευτήρας Παναγιώτης Πολύζος δραστηριοποιείται στο Institute of Life και στην Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Ιασώ.

Πλήρες Βιογραφικό Ιατρού

Ερευνητές από όλο τον κόσμο συνεχίζουν να αναζητούν παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τον κίνδυνο μιας γυναίκας να αποκτήσει καρκίνο του μαστού. Παραθέτουμε μέρικους παράγοντες που δεν φαίνεται να επηρεάζουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού:

  • Τα εμφυτεύματα στήθους
  • Αποβολή ή έκτρωση
  • Αποσμητικά μασχάλης και αντιιδρωτικά
  • Κάπνισμα – Παρά το γεγονός ότι ούτε το κάπνισμα, ούτε το παθητικό κάπνισμα έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τον κίνδυνο του καρκίνου του μαστού, έχει άλλες καρκινογόνες επιδράσεις. Το κάπνισμα είναι ο υπ ‘αριθμόν ένα παράγοντας κινδύνου για τον καρκίνο του πνεύμονα.

Αν ψάχνετε τρόπους για να μειώσετε τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μάστου, να επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα καλά ισορροπημένα γεύματα και η τακτική σωματική δραστηριότητα μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος. Περιορίστε το αλκοόλ σε όχι περισσότερο από ένα ποτό την ημέρα. Δεν είναι βέβαιο ότι όλα αυτά τα βήματα θα σας προστατεύσουν από τον καρκίνο του μαστού, αλλά ζώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής βάζετε τον ακρογωνιαίο λίθο της πρόληψης των ασθενειών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιολόγηση του μαστού

Μια πλήρης εξέταση του μαστού περιλαμβάνεται σε κάθε ετήσια εξετάση. Όμως, είναι σημαντικό για κάθε γυναίκα να εκτελέσει μια αυτο-εξετάση μηνιαίως. Εάν δεν είστε σίγουροι

Τα Bασικά του Mαστού

Ο μαστός μιας γυναίκας είναι κατασκευασμένος από αδενικούς, συνδετικούς, λιπώδης ιστούς, αιμοφόρα αγγεία, λεμφικούς ιστούς, και νεύρα. Κάθε στήθος περιέχει έως 20 τμήματα αδενικού ιστού

Μίλησαν για τον γιατρό

Κατερινα Καραγκιοζη
Κατερινα Καραγκιοζη
23. Μάρτιος, 2023.
Dr. Nina Markoutsaki
Dr. Nina Markoutsaki
7. Φεβρουάριος, 2023.
Εξαιρετικός γυναικολόγος,up to date με τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο του,ευπρόσιτος κι επεξηγηματικός.Ευγενέστατο και πρόθυμο στην εξυπηρέτηση,το team των συνεργατών του.
pinelopi sanida
pinelopi sanida
2. Aρίλιος, 2022.
Είναι σπουδαίος γιατρός !
Rene L
Rene L
19. Iανουάριος, 2022.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΡΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΙΑΡΗ
15. Oκτώβριος, 2021.
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΕΓΑ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΛΕΓΑ
8. Φεβρουάριος, 2021.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
17. Φεβρουάριος, 2020.
Άριστος γιατρός. Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, πρόθυμος να ακούσει και να απαντήσει σε όλες τις απορίες. Σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο.
elpi moy
elpi moy
10. Φεβρουάριος, 2020.
Εξαιρετικός γιατρός, ιατρείο υψηλών προδιαγραφών, άριστο προσωπικό, επαγγελματική φροντίδα.
Εριεττα Κοντακου
Εριεττα Κοντακου
10. Φεβρουάριος, 2020.
Εξαιρετικός γιατρός. Πολύ καλή συνεργασία.
Gina Perimeni
Gina Perimeni
10. Φεβρουάριος, 2020.
ΑΡΙΣΤΑ 10 !!!