Δρ. Πολύζος

Τι μπορώ να κάνω για τη δυσκοιλιότητα;

Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Δρ. Παναγιώτης Πολύζος

Ο Γυναικολόγος Μαιευτήρας Παναγιώτης Πολύζος δραστηριοποιείται στο Institute of Life και στην Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης του Μαιευτηρίου Ιασώ.

Πλήρες Βιογραφικό Ιατρού
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Για να αποφύγετε την δυσκοιλιότητα καταναλώστε τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες , όπως τα δημητριακά ολικής αλέσεως και ψωμί, καστανό ρύζι, φασόλια, φρέσκα φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα.
Πίνετε άφθονο νερό – τουλάχιστον 6 με 8 ποτήρια την ημέρα. Ένα ποτήρι χυμός φρούτων κάθε μέρα, ειδικά χυμός δαμάσκηνου, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο.
Να ασκείστε τακτικά. Περπάτημα, κολύμπι και η γιόγκα μπορούν να σας βοηθήσουν και συγχρόνως να είστε σε φόρμα και υγιείς.
Εάν τα παραπάνω μέτρα δεν βοηθούν, μιλήστε με το γιατρό ή τη μαία σας και συζητήστε το ενδεχόμενο να πάρετε ενα ήπιο σιρόπι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

24h Time-Lapse embryo monitoring – Institute Of Life IASO

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Εμβρυολογικό εργαστήριο της Ιnstitute of Life – ΙΑΣΩ έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε σε 24ωρη βάση την εξέλιξη ΟΛΩΝ

Περίοδος & Διακοπές

Πως να “καθυστερήσετε” την περίοδο σας λόγω των διακοπών; Έχετε κανονίσει τις καλοκαιρινές σας διακοπές, όμως τις ημέρες εκείνες πιθανότατα θα έρθει και η περίοδός

Παιδιά & Εξωσωματική

Τα παιδιά της εξωσωματικής γονιμοποίησης διαφέρουν; Πολλά ζευγάρια ανησυχούν αν τα μωρά που προέρχονται από την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης διαφέρουν από άλλα μωρά ή

Μίλησαν για τον γιατρό

Επικοινωνία Εδώ!